Najava konferencije


„INOVACIJE U PREDUZETNIŠTVU“

31. oktobar u Master centru u Novom Sadu.

Kreativno edukativni centar, Putevima preduzetništva, IDEa LAB i BBF došli su na ideju da zajednički organizuju konfernciju koja će preduzetnicima i onima koji to žele da postanu približiti inovacije bez kojih danas poslovanje smisla nema i nije moguće voditi.

Kroz razna predavanja od strane stručnjaka, ali i preduzetnika, približićemo alate koje je neophodno savladati u modernom svetu poslovanja i inovacije bez kojih se posao ne može voditi.

Osnovni cilj ove konferencije da svi zajedno izađemo edukovaniji i spremniji za nove preduzetničke izazove koje nam diktira današnjica.

Prijavite se na vreme i rezervišite svoje mesto.

ZAJEDNO SMO VELIKI.
Organizacioni tim.
_

Govornici na Konferenciji 31. oktobar

_

Irena Orlović nagrađivana je autorka web aplikacije „Pametnica“ – www.pametnica.harfa.hr i proglašena za preduzetnicu godine, u kategoriji društvenog preduzetništva.

Svoj rad, donela je sada i u Srbiju. Irena je vlasnica i urednica izdavačke kuće Harfa – www.harfa.hr, koja objavljuje literaturu iz područja ranog podsticanja emocionalnog i intelektualnog razvoja dece. Na otvaranje izdavačke kuće potaknuo je životni problem, gde kako bi rešila poteškoće svoje ćerke, morala je da koristi stranu literaturu. Kad je shvatila da većina toga nije prevedeno na hrvatski jezik, pokrenula je svoju izdavačku kuću.

Pridružite nam se 31. oktobra u novosadskom Master centru na konferenciji “INOVACIJE U PREDUZETNIŠTVU”!

Na predstojećoj konferenciji govoriće i Darko Jan, i to na temu “Kako pratiti inovacije u preduzetnistvu?”.

Darko Jan je rođen u Novom Sadu, gde je završio Srednju elektrotehničku školu. Deset godina je radio kao tonski snimatelj u Radio Novom Sadu, a četvrt veka je proveo u štampariji čiji je osnivač.

Koristeći drvo i beton, pre dve godine počeo je s ručnom izradom stonih LED lampi koje je sam dizajnirao i koje je nazvao TABLED, @tabled.rs.

Zašto? Zato. Napraviti nešto, svojim rukama, koristeći svoje ideje, predivno je!“ – kaže Darko.

Dolores Milošev Erdeg biće moderatorka naše konferencije!

Dolores ima 8 godina iskustva kao TV voditeljka. Autorka je platforme „Zdrava priča“ na YouTube kanalu, i u okviru Instagram profila @zdravapricabydolores, gde je trenutno prati više od 14.000 ljudi.

Osnovni posao su joj marketing projekti, za prodaju proizvoda i praćenje klijenata jedne internacionalne kompanije i na tome radi 7 godina.

Ljubiteljka je konferencija gde se susreću iskustva, a „novinarka u njoj“ se uvek raduje dobrim dijalo

Na konferenciji “INOVACIJE U PREDUZETNIŠTVU” govoriće i majstor svog zanata Miloje Sekulić!

Miloje je partner i marketing & PR direktor Homepage Creative.Digital – www.homepage.rs

Govoriće na temu „Zaista ne morate da koristite internet… i zašto bi možda trebalo?“ i kroz primere preduzetnika iz raznih oblasti pokazati kako servisi interneta mogu da se iskoriste da mala i srednja preduzeća unaprede svoje poslovanje.

Na konkretnim primerima iz prakse, pokazaće nam kako su različite internet servise u svojoj promociji primenile različite kompanije poput rasadnika cveća i ukrasnog rastinja, restorana, stomatološke ordinacije i servisa auto elektronike!

Sama prezentacija biće podeljena na deo za one koji još nisu prisutni na internetu, na deo za početnike, kao i za preduzetnike koji imaju online prisustvo, a želeli bi da ga unaprede.

Želite da čujete ovo sjajno predavanje? Rezervišite vaše mesto!

U četvrtak, 31. oktobra,u Master centru, na konferenciji „Inovacije u preduzetništvu“ govoriće i Elizabeta Stanimirov.

Odgovoriće nam na pitanje KAKO INOVIRATI PREDUZETNIŠTVO KORIŠĆENJEM EU FONDOVA!

Elizabeta je osnivačica i vlasnica kompanije Jackson&McKinley Business Solutions. Osim što je motivaciona govornica i trenerica, Elizabeta je ekspertkinja za pripremu i implementaciju projekata Evropske unije, sa pozamašnim iskustvom dugim više od jedne decenije!

U okviru konferencije Inovacije u preduzetništvu na temu „Važnost razvijanja empatije“ govoriće Vanja Petković, predsednica udruženja Čepom do osmeha.

Vanja je osoba koja svojim entuzijazmom i napornim radom uspeva da korenito menja navike u svom okruženju.

Završivši Prirodno-matematički fakultet, stekla je zvanje diplomiranog ekologa i rešila da veoma hrabro krene u ostvarenje svoje misije. Sve svoje ideje i energiju pretočila je u akciju “Čepom do osmeha”, koja osim zaštite životne sredine i edukacije dece o zdravim i ispravnim navikama u pomenutoj oblasti, za krajnji cilj ima – humanost.

Na sutrašnjoj Konferenciji “Inovacije u preduzetništvu”, u okviru panela „Kako pratiti inovacije u preduzetništvu“ govoriće i Jelena Galetin Žakić.

Jelena je 2011. godine počela da radi kao portparolka bioskopa Arena Cineplex, da bi već od 2012. godine počela da širi polje delovanja i nastavila da se bavi PR-om u sferi filma, ali i u raznim oblastima kao što su muzika, dečiji sadržaji, kultura, moda, sport…

2013. godine Jelena otvara svoju agenciju za komunikacije i odnose s javnošću pod nazivom „Galetin“ koja od svog osnivanja posluje sa klijentima kao što su Exit festival, Arena Cineplex, Nacionalna komora za modu Srbije, Dečiji kulturni centar, Balkanopolis i Slobodan Trkulja i drugi.

U aprilu 2018. godine, Jelena je dobila priznanje Ars akademije za izuzetan doprinos razvoju PR u oblasti kulture.

Konferencija “Inovacije u preduzetništvu” dovodi nam i Zagu Kalentić Marković!

Zaga Kalentić Marković po vokaciji je inženjerka menadžmenta i prof. nemačkog jezika i književnosti. Od 2006. radi na donatorkim projektima koje finansira Nemačka vlada – Giz, na poziciji menadžerke projekta i konsultantkinje.

Četiri godine radila je na poziciji savetnice za privlačenje stranih direktnih investicija u vladi Vojvodine, a 2015. godine postaje osnivačica i kreativna direktorica modnog brenda ZAGA.

Na Konferenciji Zaga će govoriti u okviru panela „Kako pratiti inovacije u preduzetništvu“.

Elizabeta Knežević koja je NLP trenerica, a biće jedna od govornica na sutrašnjoj Konferenciji “Inovacije u preduzetništvu” u Master centru (www.bbfevent.rs).

Govoriće na temu „INOVIRAJ SEBE, INOVIRAJ SVOJU PREDUZETNIČKU IDEJU“.

Elizabeta Knežević dipl.ecc je internacionalna NLP trenerica, Novosađanka, majka dva odrasla sina, profesionalna rekreativka.

Njen životni moto je “Menjajući sebe, menjamo svet oko sebe.”

Autorka je nekoliko različitih treninga zasnovanih na NLP metodologiji. NLP je za nju bio ljubav na prvi pogled zbog mogućnosti koju NLP pruža, promene percepcije i moći da vidimo svet iz druge perspektive, jasnije, jednostavnije.

Radi treninge za fizička lica i „in-house“ treninge za pravna lica na temu komunikacije, ciljeva i konflikta. Radi i 1na1 sa ljudima koji žele da preuzmu kontrolu nad svojim životom.

Želja joj je da Srbija postane lepše mesto za život i to je ono na čemu radi već nekoliko godina.

Poseduje tridesetogodišnje radno iskustvo u privatnom sektoru, preduzetnica je 13 godina i isto toliko uči na temu ličnog razvoja, liderstva, marketinga i prodaje.

Na Konferenciji ”Inovacije u preduzetništvu”, u okviru panela „Kako pratiti inovacije u preduzetništvu“, govoriće i Borislav Despotović.

Borislav je novinar i urednik u Informativnom programu Radio-televizije Vojvodine. Voditelj emisije Biznis monitor.