Najava konferencije


„VIŠE ZNANJA, BOLJI POSAO“

24. septembra u Master centru u Novom Sadu.

Dragi preduzetnici i preduzetnice i svi vi koji želite da to postanete,

pravi je momenat da unapredite svoje znanje i proširite posao!

Na ovoj konferenciji dobićete ključne alate kako baš to da učinite.

ZAJEDNO SMO VELIKI.
Organizacioni tim.

Isplanirali smo da u okviru tri sesije dođemo do onih metodologija koje su nam neophodne da dostignemo svoje profesionalne ciljeve.

Cena kotizacija za izlgače Novosadskog noćnog bazara je 2.000 dinara, za sve ostale 3.000 dinara.
U cenu kotizacije ulazi celodnevno predavanje, dve kafe pauze, ručak, radni materijal.

01

Prvi segment

odnosiće se na to kako bi trebalo da predstavite klijentu i/ili javnosti sebe i svoj posao.
Kako da predstavite svoj proizvod/uslugu?
Kako se komunicira ineterno, a kako eksterno?
Vrlo često se zanemaruje ovaj segment, a, ustvari, od ovoga sve počinje.
Sjajni, iskusni stručnjaci približiće vam ovu temu na najpristupačniji način.

02

Drugi segment

konferencije obeležiće panel gde će iskusni i uspešni ljudi govoriti kako da prepoznate da li je posao koji trenutno radite pravi izbor i da li tu možete biti najbolja verzija sebe. Često se zaboravlja koliko je to važno.

03

Treći segment

imaćete priliku da čujete uspešne preduzetničke priče, od onih koji su spremni da nesebično podele sa vama svoj put do uspeha i koje su barijere bile najteže za savladiti.
Ovo je pravi način da shvatite da niste sami i da svi prolazimo trnovit put, ali da je baš nakon toga uspeh još draži.

_

Govornici na Konferenciji 24. septembar

_

Predstavljamo vam jednog od predavača na predstojećoj konferenciji “Više znanja, bolji posao”.

Ako već niste, upoznajte sjajnog Milana Trbojevića, pronalazača leka za birokratiju!

Za sebe kaže da je sajber knjigovođa i poreski savetnik, specijalizovan za IT preduzetnike i mali biznis. Osnivač je i vlasnik agencije Knjigovodstvo Knjiški moljac i pokretač bloga FT1P.

Rođen je u Beogradu one godine kada je Crvena Zvezda pokorila svet i Evropu.

Milan je svoje ogromno iskustvo od 10.000 radnih sati sa 250 klijenata i mnogo borbe na šalterima pretočio i u društvenu igru „FT1P“, kao i u osmočasovni kurs „PAUŠAL OD A DO Š“.

Deo tog impresivnog znanja preneće vam upravo 24. septembra u novosadskom Master centru na konferenciji „VIŠE ZNANJA, BOLJI POSAO“.

Ugrabite priliku da ga čujete klikom na link
https://www.bbfevent.rs/proizvod/konferencija-24-septembar-2019-vise-znanja-bolji-posao/

Vidimo se!

Na Konferenciji “Više znanja, bolji posao” govoriće i Svetlana Marčeta i to na temu „Kako da razvijate i motivišete svoj tim“.

Svetlana je master psihološkinja i HR konsultantkinja i dolazi nam iz konsultantske kuće TIM Centar – ljudski resursi.

Zajedno sa svojim kolegama iz TIM Centra pruža kompletnu HR podršku za kompanije – od zapošljavanja, preko edukacije, do psihološke podrške. Želja joj je da znanja koja je stekla u biznisu prenese dalje i doprinese razvoju preduzetničkog potencijala u zajednici. S tim ciljem, jedna je od voditeljki edukativnog programa „Vodič za razvijanje ideje i biznisa“, koji je namenjen osnaživanju i povezivanju preduzetnika.

Svoje mesto na Konferenciji možete rezervisati putem linka https://www.bbfevent.rs/proizvod/konferencija-24-septembar-2019-vise-znanja-bolji-posao/

Vidimo se 24. septembra u Master centru u Novom Sadu!

* Autorka Jelenine fotografije je Sandra Mandić.

Na konferenciji „VIŠE ZNANJA, BOLJI POSAO“ govoriće i dr Jelena Višnjić, studije roda Univerziteta u Novom Sadu.

Jelena Visnjic je jedna od osnivačica i programska direktorka BeFem, feminističkog kulturnog centra. Koordinatorka je programa “Feministička medijska kultura: proizvodnja roda” i predavačica u Centru za ženske studije u Beogradu i aktivistkinja feminističkog pokreta.

Više o Jeleninom radu i aktivizmu čućete 24. septembra u Master centru u Novom Sadu. Rezervišite svoje mesto na sajtu https://www.bbfevent.rs/ 👈

Vidimo se!

* Autorka Jelenine fotografije je Sandra Mandić.

Predstavljamo vam Milana Maglova, još jednog majstora svog zanata koji će govoriti na Konferenciji “Više znanja, bolji posao”.

Milan Maglov je jedan od najpoznatijih stručnjaka za marketing na društvenim mrežama u regionu. Više od pet godina bavi se edukacijama na ovu temu širom regiona, ali pored toga sa svojim timom radio je za veliki broj malih, srednjih i velikih preduzeća upravo na poboljšanju nastupa na društvenim mrežama.

Maglov je zapažen uspeh ostvario i samostalno na Instagramu gde ga prati više od 67 hiljada ljudi, a svoje znanje podeliće sa vama na predavanju sa temom „Kako uspešno predstaviti proizvod/uslugu na društvenim mrežama“.

Ugrabite priliku da ga čujete klikom na link
https://www.bbfevent.rs/proizvod/konferencija-24-septembar-2019-vise-znanja-bolji-posao/

Vidimo se 24. septembra u novosadskom Master centru!

* Autorka Jelenine fotografije je Sandra Mandić.

Na Konferenciji “Više znanja, bolji posao” čeka vas jedna zaista inspirativna priča osobe koja stoji iza Pastai Testenine preduzetničkog poduhvata.

Predstavljamo vam Ljubicu Erkić i deo onoga što vas očekuje na konferenciji…

„Još kao dete sam pomagala baki oko vođenja domaćinstva. Od svoje 14. godine svako leto sam radila u poslastičarnici kod svoje tetke. Kad sam upisala fakultet, radila sam gotovo sve studentske poslove.
Nakon završetka fakulteta, počinjem da radim na brojnim projektima u društvenom i civilnom sektoru. Neki su bili više a neki manje uspešni. Iza sebe imam desetine organizovanih manifestacija, događaja…
Poslednje radno mesto je bilo mesto pomoćnice direktora u jednom preduzeću. Međutim, taj posao me definitivno nije ispunjavao.
Odlaskom na porodiljsko sa svojim drugim detetom, počinje da se rađa ideja o osnivanju sopstvene firme. Zvanično, posle godinu i po dana pripreme, 8. avgusta 2016. godine Pastai je ugledao svetlost dana…“

…kaže Ljubica, a šta se sve dešavalo nakon osnivanja firme saznaćete 24. septembra u novosadskom Master centru. Prijavite se putem linka www.bbfevent.rs