Konferencija 13. decembar 2018. – BIZNIS FORUM “MOJ BIZNIS U GLOBALNOM SELU”

Do sada smo sve navikli na niz događaja koje Trg preduzetništva organizuje sa ciljem razvoja preduzetništva u Novom Sadu, Vojvodini i Srbiji, od kojih je najpoznatiji svakako
Novosadski noćni bazar.

U poslednje dve godine u okviru koncepta Business Cafe koji funkcioniše na teritoriji 7 zemalja organizovali smo 14 Business Cafe-a u 4 grada u Srbiji, Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Nišu. Cilj ovakvog koncepta rada je da troje preduzetnika u različitim periodima razvoja svojih poslova predstave razvojni put, pokažu da su svi imali barijere i da su oni sastavni deo poslovanja. Publika u kojoj su preduzetnici ili oni koji to žele da postanu postavljaju pitanja dok traje izlaganje, a nakon toga ostaju svi da razmenjuju kontakte da se druže i sklapaju poslove. Iz ovakih događaja izrodile su se mnoge saradnje pa čak su ugovoreni i izvozi. A mi smo postali vlasnici baze od preko 800 preduzetničkih kontakata.

Novosadski noćni bazar je koncept koji radimo sa malim proizvođačima već godinu i po dana u Novom Sadu i možemo da se pohvalimo da smo počeli sa 160 izlagača po događaju, a da ih danas imamo i do 330, za svaki događaj imamo listu čekanja, jer prostor ne može da isprati interesovanje izlagača. Da svaki događaj ima smisla govori posećenost koja je procenjena na 4.000 posetilaca po događaju. Naredno druženje, devete po redu, zakazali smo u Master centru Novosadskog sajma za 22. i 23. decembar od 18 do 24h.

U četvrtak, 13. decembra 2018. godine u Hotelu ”Sheraton” u Novom Sadu, organizovali smo Business forum ”Moj biznis u globalnom selu, koji je bio jedan od najkvalitetnijih poslovno-edukativnih događaj u zemlji u prošloj godini.

Događaju je prisustvovalo preko 200 učesnika i učesnica iz oblasti malog i srednjeg biznisa. Predavači koji su govorili su vrhunski stručnjaci priznati u svetu kao eksperti iz oblasti ekonomije i marketinga, kao i ostvareni biznismeni sa ozbiljnim poslovnim dostignućima i predstavnici institucija koje obezbeđuju izvore finansiranja za pokretanje ili unapređenje sopstvenog biznisa (Erste banka, Razvojni fond AP Vojvodine, Garancijski fond AP Vojvodine). Neki od predavača bili su prof. dr Miodrag Zec, Branimir Brkljač, Đorđe Stojšić, Dragana Đermanović, Dragan Varagić, Vladimir Pandurov i Jelena Čubrilo Vranac. Osim predavanja, učesnice i učesnici bili su u prilici da čuju i dve panel diskusije, jednu o mogućnostima finansiranja poslovanja, i drugu o mladima koji su veoma uspešni svoje obrazovanje, znanje i entuzijazam odlučili da iskoriste za unapređenje poslovanja u svojoj zemlji, a ne u inostranstvu.

Otvoreni i spremni za saradnju kroz društveno odgovorno poslovanje, razvijajući zdrav poslovni ambijent, i u budućnosti planiramo slične događaje i nova druženja sa malim, srednjim i velikim preduzetnicima.

_

Govornici/e Biznis foruma

_
_

Galerija

_

Comments are disabled.