Konferencija 06.mart 2019. – IZVORI FINANSIRANJA U 2019.

_

Govornici Konferencije

_

6. marta, u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu, na Konferenciji “Izvori finansiranja u 2019.” govoriće i Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Ministar će otvoriti panel i pričati na temu “Poljoprivreda, nosilac i budućnost”!

Govornik na Konferenciji “Izvori finansiranja u 2019. godini” ispred Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo biće i pokrajinski sekretar dr Vuk Radojević.

Dr Radojević će nam se obratiti na temu “Poljoprivreda, nosilac i budućnost”.

Na temu “Pravci razvoja privrede” u okviru Konferencije “Izvori finansiranja u 2019. godini” govoriće Ivan Đoković, potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam.

Vidimo se 6. marta, od 9h u sali Rektorata Univerziteta u Novom Sadu. 

Konferencija “Izvori finansiranja u 2019. godini” okuplja sjajnu ekipu predavača! Iz Niša, dolazi nam Milivoje Jovanović. Milivoje će govoriti ispred fondacije ENECA i predstaviće šta su sve u ovoj fondaciji spremili za ovu godinu za preduzetnike i one koji to žele da postanu.

Između ostalog, ENECA u saradnji sa Philip Morris International stoji i iza veoma uspešnog programa Pokreni se za posao!

Predstavljamo vam Anu Adžić, dugogodišnju novinarku iz sveta privrede, koja danas radi kao producentkinja u Zagrebu.

Ana će biti moderatorka svih razgovora na Konferenciji “Izvori finansiranja u 2019. godini”.

Dušan Uzelac, vlasnik najpoznatijeg finansijskog portala u Srbiji Finansijski portal Kamatica, će se obratiti preduzetnicima i onima koji to žele da postanu u prvom bloku Konferencije – Kako usmeriti sredstva da bi se postigla najveća produktivnost.

Osim portala Kamatica.com, koji je 3 puta izabran u TOP 50 sajtova u Srbiji u izboru PC Press-a, Dušan je i vlasnik firme DUBES doo.

Radio je i kao urednik ekonomije u Blicu, učestovao u brojnim emisijama TV i radio Beograd u oblasti ekonomije, bankarstva i finansija. Najveće poslovne uspehe je ostvario u domenu inovativnih rešenja i približavanju finansija običnim građanima. Dobitnik je nagrade za najbolje tehničko unapređenje – Kamatica market 2012/2013. godine u organizaciji Privredne komore Beograda. 2012. godine Dušan je izabran za jednog od najuspešnijih mladih preduzetnika grada Beograda kada je osvojio drugu nagradu.

Andrea Mladin je master investicionog menadžmenta i vlasnica agencije za konsalting EventLand. Organizovala je mnogo značajnih događaja i projekata, konstantno radeći na usavršavanju svojih veština i puna je strasti prema poslovima koje radi. Preneće vam na koji način je pre dve godine započela i jedan potpuno novi pravac poslovanja – kreiranje i proizvodnju odeće za kućne ljubimce Mila Pet Fashion.

Andrea će vam pružiti zanimljivo iskustvo u kojem verujemo da ćete naći dosta primenjivih saveta za razvoj svog biznisa.

U prvom panelu događaja Konferencija “Izvori finansiranja u 2019.”, govoriće i Ljupka Bojović Cvejić, rukovodilac poslovnog sektora Garancijskog fonda AP Vojvodine.

Na događaju Konferencija “Izvori finansiranja u 2019.” u okviru panela na temu „Poljoprivreda, nosilac budućnosti“ govoriće i Aleksandar Bogdanović, direktor Pokrajinskog fonda za razvoj poljoprivrede.

Na  Konferenciji “Izvori finansiranja u 2019.”  ispred Foruma za odgovorno poslovanje govoriće Milica Mišković.
Milica je od 2011. godine angažovana u Smart kolektivu na programu razvoja i promocije društveno odgovornog poslovanja, gde trenutno vodi portfolio CSR projekata i koordinira programske aktivnosti Foruma za odgovorno poslovanje.
U okviru svog angažovanja imala je priliku da učestvuje u kreiranju pionirskih inicijativa u oblasti odgovornog poslovanja u Srbiji, dok je istovremeno kao konsultantkinja bila uključena u razvoj programa korporativnog volontiranja i realizaciju filantropskih projekata nekih od vodećih kompanija u Srbiji.

Konferencija “Izvori finansiranja u 2019.” dovodi nam i Nenada Popovića, ministra za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije.

Nenad Popović govoriće na temu „Inovacija, mladost i razvoj“.

Na Konferenciji “Izvori finansiranja u 2019. godini” na temu inovacija, konkretno onih koje se odnose na obrazovanje, govoriće Jelena Kajganović, savetnica za projekte pri Fondacija Tempus.

Na Konferenciji “Izvori finansiranja u 2019. godini” na temu „Poljoprivreda, nosilac budućnosti“ obratiće nam se i Branislav Sekulic.

Branislav je izgradio autentične proizvode i po tradicionalnoj recepturi stvorio brend Vrtlari.

Slogan njihovog brenda je „Sa plantaže na stelaže“ i za svega 2 godine Branislav i njegov tim su uspeli da ostvare izvoz na stelaže čak 3 kontinenta!

Na Konferenciji “Izvori finansiranja u 2019. godini” govoriće i Jelena Trenkić, koja će predstavljati Razvojni fond Vojvodine.

Na Konferenciji “Izvori finansiranja u 2019. godine” govoriće i Vladimir Todorović, koji će predstavljati iDEAlab.

iDEA lab predstavlja kreativni prostor opremljen neophodnim resursima (hardverom i softverom) i nudi studentima i mladim istraživačima programe obuke za preduzetništvo, mogućnost umrežavanja i povezivanja sa kolegama komplemantarnih znanja i interesovanja, mentorsko vođenje od strane iskusnih preduzetnika i predstavljanje ideja potencijalnim investitorima.

Radivoj Rale Nićin je izvršni direktor Terra Consulting, konsultantske kuće specijalizovane za pružanje savetodavnih usluga u oblasti finansiranja poljoprivredne i prehrambene proizvodnje.

Osoba je sa strategijom, visokih rukovodećih sposobnosti sa više od 10 godina iskustva u razvoju i unapređenju prodaje. Vrstan je pregovarač sa sposobnošću uspostavljanja poslovnih odnosa u cilju postizanja poslovnog rasta i napretka.

_

Program Konferencije

_
 • 9:00 - 9:30 Registracija učesnika i učesnica
 • 09:30-10:00 Otvaranje konferencijeNenad Popović, Ministar za inovacije i tehnološki razvoj
  Milorad Radojević, član Gradskog veća zadužen za privredu
  i Marija Radojčić, organizatorka konferencije
 • “PRAVCI RAZVOJA PRIVREDE”
 • 10:00-10:45 PANELKatarina Obradović Jovanović, pomoćnica ministra privrede
  Ivan Đoković, pokrajinski sekretar za privredu
  Ljupka Bojović Cvejić, Garancijski fond Vojvodine
 • 10:45-11:05 Milivoje Jovanović, ENECA
 • 11:05-11:20 Milica Mišković, Forum za odgovorno poslovanje
 • 11:20-11:35 Milica Čalija, Anđeli
 • 11:35-11:50 Andrea Mladin, Mila Pet Fashion
 • 11:50-12:15 kafe pauza
 • “KAKO USMERITI SREDSTVA DA BI SE POSTIGLA NAJVEĆA PRODUKTIVNOST”
 • 12:15-12:35 Dušan Uzelac, vlasnik Portala “Kamatica”
 • 12:35-12:55 Rale Nicin, vlasnik “Terra Consulting”
 • 12:55-13:45 Ručak
 • “POLJOPRIVREDA, NOSILAC BUDUĆNOSTI”
 • 13:45-14:45 PANEL:Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede
  dr Vuk Radojević, pokrajinski sekretar za poljoprivredu
  Aleksandar Bogdanović, direktor Fonda za razvoj poljoprivrede
  Goran Savić, direktor Razvojnog fonda Vojvodine
 • 14:45-15:15 PANELBranislav Sekulić, Vrtlari
  Jelena Marić, Carpe Diem
 • 15:15-15:45 Kafe pauza
 • “INOVACIJE I RAZVOJ”
 • 15:45-16:05 Vladimir Todorović, predstavljanje IDEALABa
 • 16:05-16:35 Jelena Kajganović, Fondacija Tempus
 • 16:35-16:50 Zaključci konferencije - Marija Radojčić

Konferencija “Izvori finansiranja u 2019. godini” ima veliku institucionalnu podršku.

Prijatelj Konferencije je i Ministarstvo privrede Republike Srbije, koje kroz svoje programe za podsticanje preduzetništva i kroz podršku događajima kao što je naša Konferencija daje jasan signal o važnosti razvoja ove privredne grane.

Naš prijatelj na Konferenciji “Izvori finansiranja u 2019. godini” je i  Slovenački poslovni klub SPK.

Postoje između slovenačkih i srpskih privrednika koji posluju na relaciji Srbija-Slovenija i obrnuto, kao i između ostalih privrednika iz drugih zemalja od 2003. godine, a aktivnosti Kluba su prvenstveno usmerene na podršku u saradnji u regionu.

Sa ekipom SPK imaćete priliku da se bliže upoznate na samoj Konferenciji, 6. marta u sali Rektorata Univerziteta u Novom Sadu.

Prijatelji Konferencije “Izvori finansiranja u 2019.” su i Društvo Raspustilište sa svojim projektom #urbanipovrtari.

#urbanipovrtari – edukacija, ekologija i preduzetništvo za buduće generacije.

Projekat će predstaviti Aleksandra Lukić, kreatorka i koordinatorka projekta, koji je u 2018. godini u samo jednom danu okupio 1.300 mališana zainteresovanih da žive u zdravijoj, održivoj i prirodnijoj gradskoj sredini!

Comments are disabled.