Konferencija 24.septembar 2019. – VIŠE ZNANJA, BOLJI POSAO

Isplanirali smo da u okviru tri sesije dođemo do onih metodologija koje su nam neophodne da dostignemo svoje profesionalne ciljeve.

Cena kotizacija za izlgače Novosadskog noćnog bazara je 2.000 dinara, za sve ostale 3.000 dinara.
U cenu kotizacije ulazi celodnevno predavanje, dve kafe pauze, ručak, radni materijal.

01

Prvi segment

odnosiće se na to kako bi trebalo da predstavite klijentu i/ili javnosti sebe i svoj posao.
Kako da predstavite svoj proizvod/uslugu?
Kako se komunicira ineterno, a kako eksterno?
Vrlo često se zanemaruje ovaj segment, a, ustvari, od ovoga sve počinje.
Sjajni, iskusni stručnjaci približiće vam ovu temu na najpristupačniji način.

02

Drugi segment

konferencije obeležiće panel gde će iskusni i uspešni ljudi govoriti kako da prepoznate da li je posao koji trenutno radite pravi izbor i da li tu možete biti najbolja verzija sebe. Često se zaboravlja koliko je to važno.

03

Treći segment

imaćete priliku da čujete uspešne preduzetničke priče, od onih koji su spremni da nesebično podele sa vama svoj put do uspeha i koje su barijere bile najteže za savladiti.
Ovo je pravi način da shvatite da niste sami i da svi prolazimo trnovit put, ali da je baš nakon toga uspeh još draži.

_

Govornici na Konferenciji 24. septembar

_

Predstavljamo vam jednog od predavača na predstojećoj konferenciji “Više znanja, bolji posao”.

Ako već niste, upoznajte sjajnog Milana Trbojevića, pronalazača leka za birokratiju!

Za sebe kaže da je sajber knjigovođa i poreski savetnik, specijalizovan za IT preduzetnike i mali biznis. Osnivač je i vlasnik agencije Knjigovodstvo Knjiški moljac i pokretač bloga FT1P.

Rođen je u Beogradu one godine kada je Crvena Zvezda pokorila svet i Evropu.

Milan je svoje ogromno iskustvo od 10.000 radnih sati sa 250 klijenata i mnogo borbe na šalterima pretočio i u društvenu igru „FT1P“, kao i u osmočasovni kurs „PAUŠAL OD A DO Š“.

Deo tog impresivnog znanja preneće vam upravo 24. septembra u novosadskom Master centru na konferenciji „VIŠE ZNANJA, BOLJI POSAO“.

Ugrabite priliku da ga čujete klikom na link
https://www.bbfevent.rs/proizvod/konferencija-24-septembar-2019-vise-znanja-bolji-posao/

Vidimo se!

Na Konferenciji “Više znanja, bolji posao” govoriće i Svetlana Marčeta i to na temu „Kako da razvijate i motivišete svoj tim“.

Svetlana je master psihološkinja i HR konsultantkinja i dolazi nam iz konsultantske kuće TIM Centar – ljudski resursi.

Zajedno sa svojim kolegama iz TIM Centra pruža kompletnu HR podršku za kompanije – od zapošljavanja, preko edukacije, do psihološke podrške. Želja joj je da znanja koja je stekla u biznisu prenese dalje i doprinese razvoju preduzetničkog potencijala u zajednici. S tim ciljem, jedna je od voditeljki edukativnog programa „Vodič za razvijanje ideje i biznisa“, koji je namenjen osnaživanju i povezivanju preduzetnika.

Svoje mesto na Konferenciji možete rezervisati putem linka https://www.bbfevent.rs/proizvod/konferencija-24-septembar-2019-vise-znanja-bolji-posao/

Vidimo se 24. septembra u Master centru u Novom Sadu!

* Autorka Jelenine fotografije je Sandra Mandić.

Na konferenciji „VIŠE ZNANJA, BOLJI POSAO“ govoriće i dr Jelena Višnjić, studije roda Univerziteta u Novom Sadu.

Jelena Visnjic je jedna od osnivačica i programska direktorka BeFem, feminističkog kulturnog centra. Koordinatorka je programa “Feministička medijska kultura: proizvodnja roda” i predavačica u Centru za ženske studije u Beogradu i aktivistkinja feminističkog pokreta.

Više o Jeleninom radu i aktivizmu čućete 24. septembra u Master centru u Novom Sadu. Rezervišite svoje mesto na sajtu https://www.bbfevent.rs/ 👈

Vidimo se!

Predstavljamo vam Milana Maglova, još jednog majstora svog zanata koji će govoriti na Konferenciji “Više znanja, bolji posao”.

Milan Maglov je jedan od najpoznatijih stručnjaka za marketing na društvenim mrežama u regionu. Više od pet godina bavi se edukacijama na ovu temu širom regiona, ali pored toga sa svojim timom radio je za veliki broj malih, srednjih i velikih preduzeća upravo na poboljšanju nastupa na društvenim mrežama.

Maglov je zapažen uspeh ostvario i samostalno na Instagramu gde ga prati više od 67 hiljada ljudi, a svoje znanje podeliće sa vama na predavanju sa temom „Kako uspešno predstaviti proizvod/uslugu na društvenim mrežama“.

Ugrabite priliku da ga čujete klikom na link
https://www.bbfevent.rs/proizvod/konferencija-24-septembar-2019-vise-znanja-bolji-posao/

Vidimo se 24. septembra u novosadskom Master centru!

Na Konferenciji “Više znanja, bolji posao” čeka vas jedna zaista inspirativna priča osobe koja stoji iza Pastai Testenine preduzetničkog poduhvata.

Predstavljamo vam Ljubicu Erkić i deo onoga što vas očekuje na konferenciji…

„Još kao dete sam pomagala baki oko vođenja domaćinstva. Od svoje 14. godine svako leto sam radila u poslastičarnici kod svoje tetke. Kad sam upisala fakultet, radila sam gotovo sve studentske poslove.
Nakon završetka fakulteta, počinjem da radim na brojnim projektima u društvenom i civilnom sektoru. Neki su bili više a neki manje uspešni. Iza sebe imam desetine organizovanih manifestacija, događaja…
Poslednje radno mesto je bilo mesto pomoćnice direktora u jednom preduzeću. Međutim, taj posao me definitivno nije ispunjavao.
Odlaskom na porodiljsko sa svojim drugim detetom, počinje da se rađa ideja o osnivanju sopstvene firme. Zvanično, posle godinu i po dana pripreme, 8. avgusta 2016. godine Pastai je ugledao svetlost dana…“

…kaže Ljubica, a šta se sve dešavalo nakon osnivanja firme saznaćete 24. septembra u novosadskom Master centru. Prijavite se putem linka www.bbfevent.rs

Konferencija “Više znanja, bolji posao” donosi još jednu inspirativnu priču o neverovatnom uspehu u Srbiji!

U okviru panela „Da li si izabrao pravi posao?“ predstaviće nam se Olivier Dluzny, vlasnik firme Francuske Tajne.

Olivije je specijalizovani trgovac sirevima i to sirevima sa francuskih Alpa. Živi u Srbiji već četiri godine i često voli da kaže da mu je ovde jako lepo, jer je „Više ljudski nego tamo gde je kapitalizam napravio individualizam“.

Olivije je veliki borac za male proizvođače i sve ono što je domaće. Takođe, svakim svojim postupkom zalaže se za očuvanje tradicije, starih vrednosti, kulture razgovora i svega onoga što je modernom svetu postalo luksuz.

Možda ste ga sretali vikendom na Limanskoj pijaci, u prodavnici na Bulevaru oslobođenja, ili na Novosadskom noćnom bazaru, a svi vi koji ga ne poznajete imaćete priliku sa njim da popričate 24. septembra u Master centru.

Konferenciji “Više znanja, bolji posao” pridružuje se i Boško Lučar, vlasnik radionice peciva i kafića “Čarolija peciva & kafe”, i tri istoimene prodavnice zdrave hrane.

Boško je preduzetnik već 12 godina. Počeo je skromno, kako to već biva, a danas ima 35 zaposlenih i „ime“ koje mnoge Novosađane asocira na ukusno pecivo bez aditiva, ili prijatan ambijent kafića u kome se, uz kafu, prave i čarolije od smutija.

Često voli da kaže da svako ima svoju dozu čarolije po koju treba da dođe u njegovu radionicu za peciva i kafić, i veruje da su njegove čaroliija i „Čarolija“, odnosno uspeh koji je postigao rezultat toga što je pratio samo sebe i svoju intuiciju. Najveći pokretači su mu, kaže, supruga i deca.

Boško će na Konferenciji govoriti u okviru panela „Da li si izabrao pravi posao?“

Vidimo se 24. septembra u Master centru!

Slavica Squire je prva NLP trenerica u Srbiji, osnivačica prvog NLP Instituta i prve Coaching Akademije, ne samo u našoj zemlji već i u celom regionu.
https://slavicasquire.com/
https://www.nlpinstitut.com/
https://www.coachingakademija.com/
Potpredsednica je European Coaching Association – ECA.
Godinama se uspešno bavila prodajom u vrhunskim nemačkim kompanijama, a onda se upoznala sa NLP-om.
Bila je prva koja je tu disciplinu 2004. počela da podučava u Srbiji.

Danas na svom NLP Institutu & Coaching Akademiji u Beogradu nudi profesionalne NLP i coaching edukacije, vrhunskog kvaliteta i etike, nakon kojih se dobijaju internacionalno priznati sertifikati.

Autorka je više različitih programa zasnovanih na NLP i coaching veštinama: Power Life Design, Power Business Design, ProDAVANJE koje možete pogledati na linku https://slavicasquire.com/dogadjaji/

Održavala je edukacije u SAD, Brazilu, Rusiji, a ovog proleća i predavanje na internacionalnoj NLP konferenciji u Londonu.
Dosad su objavljene tri Slavičine knjige.
„NLP – u svakom uspehu mirođija“
https://slavicasquire.com/knjige/autorske-knjige/nlp-u-svakom-uspehu-mirodija/
„Najbolja osveta od svih je SREĆA“
https://slavicasquire.com/knjige/autorske-knjige/najbolja-osveta-od-svih-je-sreca/
„Nećete PRONAĆI MIR dok ne postanete zahvalni“
https://slavicasquire.com/knjige/autorske-knjige/necete-pronaci-mir-dok-ne-postanete-zahvalni/
Slavica se neprestano usavršava na vrhunskim edukacijama širom planete. Učila je od mnogih poznatih predavača, od Tonija Robinsa do vrhunskih stručnjaka u oblasti NLP-a poput Stivena Giligana i Roberta Dilca.

Predstavljamo vam moderatorku Konferencije “Više znanja, bolji posao”.

Dolores Milošev Erdeg ima 8 godina iskustva kao TV voditeljka. Autorka je platforme „Zdrava priča“ na YouTube kanalu, i u okviru Instagram profila @zdravapricabydolores, gde je trenutno prati 14.000 ljudi.

Osnovni posao su joj marketing projekti, za prodaju proizvoda i praćenje klijenata jedne internacionalne kompanije i na tome radi 7 godina. Ljubitelj je konferencija gde se susreću iskustva, a „novinarka u njoj“ se uvek raduje dobrim dijalozima.

Comments are disabled.